NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Thiago se vraća u Španiju, Ljajić napustio Torino, PSG Bayernu...

TRANSFER GLASINE: Thiago se vraća u Španiju, Ljajić napustio Torino, PSG Bayernu nudi veznjaka za Boatenga

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Desetak dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Zvijezda Bayern želi povratak u Španjolsku. Thiago Alcantara želi se pridružiti Real Madridu prije nego što se prozor za prije no se transfer rok zatvori, izvještava Don Balon. Veznjak je bio povezan s odlaskom iz Bayern Munchena ranije ovog ljeta i poznato je kako se želi vratiti u Španjolsku. Ima dobar odnos s Julen Lopeteguiem, koji želi potpisati još jednog veznog igrača, ali predsjednik Florentino Perez oklijeva da zadovolji Bayernovu cijenu.

>> Fabinho objasnio zašto još nije odigrao nijednu službenu utakmicu za Liverpool!

Besiktas je potpisao veznjaka Adema Ljajića iz Torina na posudbu s mogućnošću kupnje, tvrde Telegraf. Turski klub pobjedio je interese Fenerbahcea i Schalkea te su uspijeli osigurati usluge srpskog reprezentativca.

[su_champions_league]

Paris Saint-Germain nije odustao od želje da potpiše Jerome Boateng i Bayernu su ponudili Juliana Draxlera u zamjenu za branitelja, prenosi Sport Bild. Francuska ekipa još uvijek ne želi ispuniti Bayernove zahtijeve od 50 milijuna eura za branitelja, ali će ih pokušati smekšati uključivanjem Draxlera u transfer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!