NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tri zvijezde napuštaju Real, Tottenham pojačava svoju ekipu, Pepe se...

Transfer glasine: Tri zvijezde napuštaju Real, Tottenham pojačava svoju ekipu, Pepe se seli na Otok

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Toni Kroos NAPUŠTA Real

Paris Saint-Germain prati Toni Kroosa te su oni navodno najveći kandidat za njegovu kupovinu, tvrdi Le Parisien. Klub duže vrijeme tražio zamjenu za Thiaga Mottu, a Kroos se smatra savršenim igračem koji bi mogao zamijeniti Brazilca. PSG također ima interes za Isca i Balea, ali će vjerojatno morati prodati Juliana Draxlera ili Edinsona Cavanija za financiranje tih transfera.

UNAI EMERY OTKRIO: Evo tko će zamijeniti Aarona Ramseya!

Tottenham je blizu potpisivanja Ryana Sesegnona kojeg bi Fulhamu trebali platiti oko 25 milijuna funti, navodi Daily Mail. U Fulhamu su spremni unovčiti Sessegnona dok još uvijek ima ugovor sa klubom, a Spursi su, kako se izvješćuje, spremni trošiti ovo ljeto kako bi uvjerili Mauricia Pochettina da ostane u klubu.

Manchester United bi obnovu ekipe mogao započeti sa 45 milijuna vrijednim Nicolasom Pepeom, tvrdi Mirror. Fantastične partije krila Lillea ove sezone također su privukli pozornost Arsenala, Paris Saint-Germaina i Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!