NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United doveo španskog "wonderkida", PSG želi igrača Chelseaja, Ibrahimović blizu...

Transfer glasine: United doveo španskog “wonderkida”, PSG želi igrača Chelseaja, Ibrahimović blizu povratka u Italiju

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

u Europi

Manchester United pristao je platiti Real Zaragozi 150.000 eura za španjolsko čudo od djeteta Mateo Mejiu, javlja el Periodico. On je još u julu potpisao za Crvene đavole ali dogovor oko visine za transfer tek je sada postignut kada je u pitanju ovaj 16-godišnjak. Meija je postigao 60 golova prošle sezone u ekipi za mlade u Zaragozi i uskoro se očekuje da debituje za mladi tim Uniteda u Engleskoj.

Otkriveno zašto je Nainggolan napustio Inter: Conte ga je želio zadržati svim silama ali…

Paris Saint-Germain vodi borbu za defnzivca Chelseaja Tarika Lampteya i namjerava ga potpisati sljedeće ljeto, prenosi Soccer Link. Devetnaestogodišnjak ostaje bez ugovora na Stamford Bridgeu i do sada je isključivo nastupao za mladu ekipu Plavaca. Lamptey ne želi produžiti saradnju sa Chelseajem, a PSG je spreman da ga dovede u svoju ekipu.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis žarko želi potpisati Zlatana Ibrahimovića i kaže da su razgovori o mogućem transferu trajali “već nekoliko mjeseci”. 38-godišnjak je nagovijestio da je zainteresiran za povratak u Seriju A kada mu istekne ugovor s LA Galaxyjem na kraju doigravanja MLS-a, odnosno za nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!