NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi defanzivca rivala iz Premier lige, Arsenal pokazao interes...

Transfer glasine: United dovodi defanzivca rivala iz Premier lige, Arsenal pokazao interes za nogometaša iz Bundeslige, PSG troši ogroman novac u Italiji

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je zainteresiran za kupovinu Tottenhamovog braniča Tobyja Alderweirelda, javlja Manchester Evening News. 28-godišnjak do kraja ugovora ima još samo 18 mjeseci a u ugovoru sa Spursima stoji otkupna klauzulu koji  iznosi “svega” 25 milijuna funti, što United želi iskorisiti ovog ljeta. Međutim, Alderweireld, koji je zaustavio pregovore oko novog ugovora, ima klauzulu prema kojoj Tottenham u zadnjoj godini ugovora isti može produžiti na još godinu dana.

>> Predsjednik La Lige zadovoljno trlja ruke: Na njegovoj plati mu zavide mnogi nogometaši

Arsenal se pridružio utrci za braniča HSV-a Joshe Vagnomans, javlja The Sun. Vagnoman, 17, sposoban je igrati na lijevoj ili desnoj strani odbrane, a navodno je privukao interes Chelsea, Manchester Cityja i Bayern Munchena. Branič je igrao u svakoj utakmici za Njemačku na Svjetskom U-17 prvenstvu prošlog ljeta, a Arsenal je prvi favorit za njegov potpis.

[su_bonus]

Paris Saint-Germain će se ovog ljeta okrenuti ka dvojici mladih igrača iz Serije A, javlja Le10Sport. Lideri Ligue 1 su označili igrača Lazia Sergeja Milinkovića-Savića i igrača Rome Lorenzo Pellegrinija, kao dva potencialna standardna člana sredine terena u Parizu. Međutim, PSG će se suočiti s konkurencijom  u vidu Juventusa, koji je također zainteresiran za oba igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!