NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi novog lijevog beka, Chelsea šalje ponudu za napadača...

Transfer glasine: United dovodi novog lijevog beka, Chelsea šalje ponudu za napadača Ajaxa, Rashford na meti velikana

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Rashford na prodaju

Manchester United je uspostavio kontakt s Fulhamom zbog potencijalne ponude za Ryana Sessegnona, tvrdi Sky Sports. 19-godišnji lijevi bek također ima interse od Tottenhama i Juventusa, ali United je jedini klub koji je zvanično poslao ponudu Fulhamu. Vjeruje se da Sessegnon ne želi povratak u drugu ligu, a Fulham ima pravu priliku da unovči tinejdžera koji ima samo još godinu dana ugovora.

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega De Ligt želi u Manchester United, a ne u Barcelonu!

Chelsea je spreman usmjeriti svoju pažnju na Ajaxovog napadača koji je procijenjen na 40 milijuna funti, Davida Neresa, nakon što su izgubili u trci od Real Madrida za Lukom Jovićem, prenosi Daily Mail. Plavci se nadaju da će im biti ukinuta zabrana transfera te bi tako mogli konkurirati i ostalim klubovima kao što su Paris Saint-Germain, Liverpool i Arsenal za ovog 22-godišnjaka.

Antoine Griezmann nije jedini napadač u mislima Barcelone, tvrdi Mundo Deportivo. Šampioni La lige također ozbiljno razmatraju o zvijezdi Manchester Uniteda Marcusu Rashfordu i Arsenalovom dvojcu Alexandreu Lacazetteu i Pierre-Emeric Aubameyangu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!