NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi vrhunsko pojačanje za samo 25 miliona, Juve ne...

Transfer glasine: United dovodi vrhunsko pojačanje za samo 25 miliona, Juve ne želi igralča PSG-a, Mourinho ide u Francusku?

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester United namjerava aktivirati otkupnu klauzulu koja iznosi 25 milijuna funti u ugovoru Toby Alderweirelda iz ekipe Tottenhama, tvrdi The Sun. Crveni vragovi tek trebaju stupiti u kontakt sa Spursima oko transfera Belgijanca koji je ponovo visoko na listi želja čelnika Uniteda. Cijena igrača mogla bi biti presudna u ovom transferu.

Transfer glasine: Barca dovodi veliko pojačanje, Inter i Bayern u borbi za Nizozemca, Ziyech na meti velikih klubova

Jose Mourinho je u utorak uočen na aerodromu u Lyonu, što je potaknulo glasine da bi mogao biti imenovan za trenera Lyona, navodi Entreprendre. Portugalac je ostao bez posla nakon što je napustio Manchester United, a njegov boravak u Francuskoj doveo je do glasina da bi mogao preuzeti ekipu Lyona. Klub trenutno vodi Bruno Genesio, koji će vrlo vjerovatno na kraju sezone napustiti klub.

Juventus je možda u prošlosti želio dovesti Adriena Rabiota, ali Calciomercato tvrdi da sada nisu među klubovima koji su zainteresirani za veznjaka Paris Saint-Germaina. Francuski internacionalac će ovog ljeta biti slobodni agent, a rivali iz La Lige Barcelona i Real te Liverpool se bore za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!