NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi vrhunskog napadača, Pogba počeo pregovore sa novim klubom,...

Transfer glasine: United dovodi vrhunskog napadača, Pogba počeo pregovore sa novim klubom, Tottenham i Juventus mjenjaju igrače

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

PAUL POGBA RAZOČARAO

Napadač Paris Saint-Germaina Edinson Cavani još je jedan igrač kojeg bi Manchester United mogao dovesti u siječnju, javlja 90min. Cavani je navodno na listi želja Crvenih Đavola, zajedno s Mariom Mandžukićem, stim što Urugvajcu ugovor u Parizu istječe idućeg ljeta. 32-godišnjak je ove sezone zbog ozljede upisao samo tri nastupa u Ligue 1.

POTVRDA DA ODLAZI U UNITED: Massimiliano Allegri nagovijestio kako bi uskoro mogao doći na Old Trafford!

Paul Pogba još je jednom podstakao spekulacije oko prelaska u Real Madrid nakon susreta sa Zinedineom Zidaneom, otkrio je Mirror. Mediji su objavili slike Zidana i Pogbe kako razgovaraju u Dubaiju, gdje se francuski veznjak oporavljao od ozljede. Pogba je bio glavna meta Zidanea tijekom ljetna, ali napori da ga potpiše za Madrid su propali zbog Unitedove nespremnosti za prodaju.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Tottenham je spreman pustiti Christiana Eriksena u Juventus u zamjenu za Adriena Rabiota, prenosi CalcioMercato. Eriksen, koji je tijekom ljeta bio na korak do Real Madrida, ostat će bez ugovora krajem sezone 2019-20. Spursi ne žele da izgube Danca besplatno, te su spremni zamjeniti ga za Rabiota.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!