NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United ima alternativu za Wernera, Real koristi suspenziju Citya, Kovač...

Transfer glasine: United ima alternativu za Wernera, Real koristi suspenziju Citya, Kovač se vraća trenerskom poslu

Prije desetak dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Niko Kovač dovodi

Ako Manchester United ne uspije ovog ljeta potpisati Tima Wernera iz RB Leiziga, onda će krenuti po napadača Celtica, Odsonne Edouarda, piše Daily Mail. Crveni vragovi imaju dugačku listu igrača koje žele dovesti na ljeto koju predvodi Werner, ali svjesni su da ga možda neće moći dobiti. Lyonovi Moussa Dembele i Houssem Aouar su također među njihovim potencijalnim metama.

Klopp: Bio sam šokiran u potpunosti, žao mi je Cityja…

Real Madrid vjeruje da mogu potpisati Raheema Sterlinga iz Manchester Cityja nakon dvogodišnje suspenzije Citya iz UEFA-inih takmičenja, prenosi The Sun. Real bi mogao poslati ponudu od 180 milijuna funti, dok Sterling od ranije ne krije da bi želio igrati u nekom klubu izvan Engleske.

Generalni direktor Herthe Berlin Michael Preetz potvrdio je interes kluba za Nika Kovača. Njemačka ekipa traži novog trenera nakon odlaska Jurgena Klinsmanna, a bivši šef Bayern Münchena navodno je najozbiljniji kandidat. Preetz očekuje da će Kovač imati mnogo ponuda iz cijele Europe, sugerirajući na to kako će se njegova ekipa potruditi dovesti svog bivšeg igrača u Berlin.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!