NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kupuje odličnog Nizozemca, Modrić pravi iznenađujući transfer, Ibrahimović ipak...

Transfer glasine: United kupuje odličnog Nizozemca, Modrić pravi iznenađujući transfer, Ibrahimović ipak ide u Serie A

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

novi ugovor za Luku Modrića

Steven Bergwijn mogao bi se sljedećeg ljeta pridružiti Manchester Unitedu, ukoliko se klub iz Engleske kvalifikuje u Ligu prvaka. Mirror izvještava da mladić iz PSV Eindhovena ne bi razmišljao o prelasku u klub koji se neće takmičiti u Ligi prvaka. Ako Bergwijn prijeđe na Old Trafford, taj transfer bi mogao koštati čak 40 milijuna funti.

PROBLEMI U JUVENTUSU: Evo što je Ronaldo rekao Sarriju nakon što je napustio teren protiv AC Milana!

Nova franšiza u MSL-u Inter iz Miamija vidi Luku Modrića kao potencijalnog igrača ovog kluba, izvještava El Chiringuito. David Beckham je veliki fan Luke Modrića koji bi svojim dolaskom podigao donio mnogo kvaliteta ali i marketinške pozornosti. Ako se odluči preseliti u Sjedinjene Države, Modrić bi tek idućeg ljeta napustio Madrid.

Uprava AC Milana radi punom parom kako bi potpisali veterana Zlatana Ibrahimovića, javlja Gazzetta dello Sport. Šveđanin ostaje bez ugovora krajem godine, a trenutno ima mnogo ponuda na stolu, uključujući one od Bologne, Napolia i Milana.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!