NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kupuje u Tottenhamu, Andre Gomes ostaje u Engleskoj, Wellbeck...

Transfer glasine: United kupuje u Tottenhamu, Andre Gomes ostaje u Engleskoj, Wellbeck napušta Arsenal

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester Unitedu su izrazili želju da vezni igrač Tottenhama Christian Eriksen bude igrač oko kojeg će rekonstruisati ekipu, tvrdi Evening standard. Danski reprezentativac ostaje bez ugovora u lipnju 2020, i moglo bi mu biti dopušteno da napustiti ovo ljeto ako odluči da ne potpiše novi ugovor. Real Madrid je također zainteresiran, a Tottenham će tražiti najmanje 60 milijuna funti za njegove usluge.

POKUŠALI UVJERITI STERLINGA DA DOĐE U ARSENAL: Pogledajte njegovu reakciju na društvenim mrežama!

Newcastle vodi utrku za dovođenjem Dannya Welbecka kao slobodnog agenta, tvrdi Daily Star. Engleski reprezentativac se bliži kraju svog ugovora u Arsenalu a ga Rafa Benitez ga želi vidjeti na St. James parku od naredne sezone.

Prema riječima ESPN-a, vezni igrač Barcelone Andre Gomes postao je transfer meta  za Arsenal. Dvadesetpetogodišnjak je impresionirao tijekom svoje posudbe u Evertonu, a Topnici se sada nadaju da će dogovoriti transfer ovo ljeto. Gomes je odigrao 26 utakmica u Premier ligi za Karamele postigavši jedan pogodak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!