NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kvari planove Liverpoolu, Tottenham pronašao zamjenu za Llorisa, Ibrahimović...

Transfer glasine: United kvari planove Liverpoolu, Tottenham pronašao zamjenu za Llorisa, Ibrahimović dobio prvu zvaničnu ponudu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

Manchester United se priprema za transfer Tima Wernera, čime bi uveliko pokvario planove rivala Liverpoola, prenosi Mirror. Werner je jedan od najtraženijih napadača u Europi zahvaljujući svojim postignutim golovima za RB Leipzig, jer je već devet puta pogodio mrežu u Bundesligi u sezoni 2019-20. Unitedu je prijeko potreban napadač, i pokušat će pobijediti svog rivala za ovog Nijemca, čija otkupna klauzula iznosi svega 27 milijuna funti.

NEZADOVOLJNA: Evo koga je majka Cristiana Ronalda okrivila što njen sin nema više Zlatnih lopti!

Tottenham želi potpisati vratara Ajaxa Andre Onana kao zamjenu za ozlijeđenog Huga Llorisa, prenosi Sun. Lloris će biti izvan terena do 2020. zbog problema s laktom, što je natjeralo Spurse da probude interes za reprezentativca Kameruna. Međutim, on neće koštati jeftino, a Ajax će vjerojatno tražti najmanje 30 milijuna funti.

Ponuda australijskog kluba Perth Glory za potpis Zlatana Ibrahimovića još je u vrlo ranoj fazi, javlja The West Australian. Ekipa iz Australije želi potpisati švedsku zvijezdu te su mu poslali i zvaničnu ponudu za koju je njegov agent rekao da ga ne zanima jer Zlatan želi povratak u Evropu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!