NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United pred nevjerovatnim potezom, Pedro napušta Chelsea, Florenzi se pakuje...

Transfer glasine: United pred nevjerovatnim potezom, Pedro napušta Chelsea, Florenzi se pakuje iz Rima

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Prema Daily Staru, izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward ne želi prodati Alexisa Sancheza i spreman mu je pružiti još jednu priliku na Old Traffordu. Trenutno na posudbi u Interu, Sanchez je odigrao svega sedam nastupa za Inter, nakon što je ranije u sezoni zadobio ozbiljnu ozljedu gležnja. Međutim, sudjelovao je u posljednje tri utakmice i ponovno se integrira u momčad.

Arsenal prihvata ponudu od 50 milijuna funti za Aubameyanga: Gabonac na rubu odlaska!

Roma je među klubovima koji žele potpisati Pedra iz Chelseaja, navodi Gianluca Di Marzio. Pedro je ovaj mjesec povezan s nekoliko ekipa, uključujući Inter Miami i Vissel Kobe. Umjesto da pređe u MLS ili J1 ligu, bivši igrač Barcelone će možda odlučiti da ima još jedan posljednji veliki europski korak.

Valencia progoni defanzivca Rome Alessandra Florenzija, izvještava Gianluca Di Marzio. Kapetan Rome je ove sezone ispao iz početnog sastava Vučice, a Davide Santon je preferirana opcija na desnom boku. Valencia je pokušala razgovarati o mogućem potezu, iako o naknadi za transfer još nije razgovarano.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!