NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši 250 miliona eura, City ima spremnu zamjenu za...

Transfer glasine: United troši 250 miliona eura, City ima spremnu zamjenu za Guardiolu, Mandžukić konačno donio odluku

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

naredna destinacija Marija Mandžukića

Sancho i Haaland predvode lisitu želja Manchester Uniteeda. Crveni đavoli omogućit će  menadžeru Ole Gunnaru Solskjaeru 250 milijuna funti koje će potrošiti u sljedećem ljetnom prijelaznom roku, prenosi The Sun. Jadon Sancho iz Borussije Dortmund i Erling Haaland iz RB Salzburg na vrhu su liste želja ekipa sa Old Trafforda a jedan od njih mogao bi u klub stići i na zimu.

Napoli dovodi pojačanje: Postignut dogovor sa veznjakom Verone

Menadžer Leicester Cityja Brendan Rodgers pojavio se kao moguća zamjena za Pepa Guardiolu u Manchester Cityju, prenosi The Sun. Građani već razmišljaju o životu bez Španjolaca, a Rodgers je impresionirao po povratku u Premier ligu. Također je izviješteno da je Arsenal želio Rodgersom zamijeniti Unaija Emeryja, ali da se šef Lisica odlučio ponovno potpisati s Leicesterom.

Dalian Yifang pridružio se utrci za potpis Mario Mandžukić, što znači da bi se Manchester United mogao ostati bez usluga Hrvata u siječnju. Kineski klub iz Superlige mogao bi ponuditi atraktivniji ugovor 33-godišnjem napadaču Juventusa, prenosi Express.
Hrvat je također meta novog kluba  Davida Beckhama, Intera iz Miamia.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!