NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši 70 miliona na veznjaka, Newcastle dovodi veliko pojačanje,...

Transfer glasine: United troši 70 miliona na veznjaka, Newcastle dovodi veliko pojačanje, šokantna vijest stiže in Milana!

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Manchester United razmatra transfer od 70 milijuna funti za zvijezdu Atletico Madrida Saula Nigueza, tvrdi The Sun. United je prošlog mjeseca poslao skaute na Anfield, gdje su gledali 25-godišnjaka kako kako u Ligi prvaka izbacuje Liverpool. Kako bi namamili veznjaka, United je spreman povećati njegovu platu od 115.000 funti tjedno na 200.000 funti tjedno.

Bivši igrač Chelseaja: Neobično je bilo vidjeti Drogbu, Terryja i Lamparda u suzama

Newcastle se planira vratiti s drugom ponudom za veznjaka Lillea Boubakaryja Soumarea, navodi Daily Mail. Svrake su poslale ponudu u iznosu od 35 milijuna funti plus bonusi koje je Lille prihvatio u siječnju, da bi Soumare odbio transfer u Englesku. 21-godišnjak ima interes klubova širom Europe, uključujući Manchester United, Liverpool i Real Madrid.

Milan će pokušati potpisati Maura Icardija iz rivalske ekipe Intera kako bi njihov napad podigao na višu razinu, rekao je Marco Simone. Antonio Conte isključio je Icardija iz njegovih planova nakon preuzimanja Intera uoči sezone 2019., umjesto toga doveo Romelu Lukakua koji je partner Lautara Martineza. Nakon toga, Icardi poslat je na posudbu u Paris Saint-Germain, gdje je iz početne postave izbacio Edinsona Cavanija, postigavši ​​20 golova u 31 nastupu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!