NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši 90 miliona u Madridu, PSG ima spremnu zamjenu...

Transfer glasine: United troši 90 miliona u Madridu, PSG ima spremnu zamjenu za Neymara, Ibrahimović odabrao novi klub

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

Manchester United želi pojačati svoju sredinu potpisivanjem Saula iz Atletico Madrida u januaru, prenosi AS. Za transfer će im biti potrebno oko 90 milijuna eura na što bi Atletico mogao pristati s obzirom da im trebaju novčana sredstva za kupnju napadača. U međuvremenu, Saul bi priliku za selidbu na Old Trafford objeručke prihvatio.

BARCA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUREZA: Plaćaju otpusnu klauzulu od 110 milijuna eura za napadača!

Paris Saint-Germain označio je Liverpoolovog Sadio Manea kao zamjenu za Neymara ukoliko Brazilac ode sljedećeg ljeta, objavio je France Football preko Mundo Deportiva. Neymar je bio nezadovoljan u glavnom gradu Francuske posljednjih mjeseci, a navodno se još uvijek nada povratku u bivši klub Barcelonu.

Zlatan Ibrahimović odlučio je potpisati za AC Milan, prenosi Gazzetta dello Sport. Nogometaš koji je ostao bez ugovora te je napustio LA Galaxy, Šveđanin se vraća u Seriju A, a samo je još ostalo nekoliko detalja oko njegova ugovora, uključujući koliko će trajati njegov drugi boravak u AC Milanu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!