NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši veliki novac na novog defanzivca, Andre Gomes se...

Transfer glasine: United troši veliki novac na novog defanzivca, Andre Gomes se seli u London, Arsenal kupuje veznjaka Atletica

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je poslao skaute da prate Alfie Mawsona iz Swansea Cityja, jer Jose Mourinho aktivno nastavlja potragu za novim braničem, tvrdi The Sun. Od Mourinha se očekuje potpisivanje novog lijevog obrambenog braniča, a igrači poput Danny Rosea i Ryan Bertranda također su potencijalni kandidati. No sada se pojavio još jedan engleski reprezentativackao potencijalno pojačanje, a skauti Uniteda već su ga pratili prošlog vikenda protiv West Broma.

>> Cristiano Ronaldo o penalu: Nisu mi jasni prosvjedi igrača Juvea

Tottenham i West Ham će pokušati potpisati Barceloninog veznjaka Andre Gomesu na ljeto, tvrdi Mirror. Gomes želi napustiti Barcu na kraju sezone u potrazi za redovnim minutama a već je od ranije povezan i sa Juventusom. Spursi i West Ham pokazali su  zanimanje za Gomes u proteklih 12 mjeseci i spremni su napraviti potez za portugalskog reprezentativca pred početkom sljedeće sezone.

[su_bonus]

Arsenal je pokazao interes za potpisivanje Atleticovog veznjaka Saul Nigueza, piše AS. Brojni timovi pokazali su interes za igrača Atletica a novi tim koji ga silno želi vidjeti u svojim redovima je Arsenal, koji će opasno pojačati ekipu pred početkom naredne sezone. Međutim, Saulov ugovoru u Madridu važi još čak osam godina, ali u njega je ugrađena otkupna klauzula od 150 milijuna eura, no teško je očekivati da će neko za njega ponuditi toliko novac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!