NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United želi Balea, Barca dobila ponude za pet nogometaša, Mourinho...

Transfer glasine: United želi Balea, Barca dobila ponude za pet nogometaša, Mourinho se vraća u Premier ligu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Barcelona je već dobila ponude za pet igrača: Malcoma, Jasper Cillessena, Andre Gomesa, Denis Suareza i Nelsona Semeda. Međutim, Mundo Deportivo tvrdi da španjolski šampioni čekaju da donesu odluku o budućnosti bilo kojeg od ovih igrača dok ne bude jasno hoće li Philippe Coutinho ostati na Camp Nou sljedeće sezone.

IZ ARSENALA POTVRDILI: Čak sedam igrača napušta klub ovog ljeta!

Smatra se da su Crveni vragovi zainteresirani da dovedu Balea na Old Trafford, ali nisu voljni platiti ogromnu naknadu za transfer i plaću potrebnu da osiguraju njegov potpis. Prema tome, kako piše Mirror, United je spreman dovesti Balea na posudbu za sezonu 2019/20, uz mogućnost produljenja za još godinu dana.

Bivši šef Manchester Uniteda i Chelseaja Jose Mourinho spreman je otvoriti razgovore s potencijalnim novim vlasnikom Newcastlea o tome kako bi mogao postati novi menadžer kluba. Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan je ponudio 350 milijuna funti za Svrake, a ako prođe prodaja kluba, smatra se da će Mourinho zamijeniti Rafu Beniteza na St. James Parku, prenosi The Mirror.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!