NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United želi veznjaka PSG-a, Sterling bi mogao napustiti City, Cutrone...

Transfer glasine: United želi veznjaka PSG-a, Sterling bi mogao napustiti City, Cutrone na meti velikih klubova

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

C

Arsenal, Barcelona, ​​Chelsea i Tottenham su glavni kandidati koji bi ovog ljeta željeli potpisati ugovor s Rabiotom. 23-godišnjak će biti slobodan agent na kraju sezone a izvor sa Old Trafforda  navodno potvrđuje da su Crveni vragovi također zainteresirani za dolazak Rabiota.

OGLASIO SE: Solskjaer komentarisao mogući dolazak Balea u Manchester United!

Real Madrid želi potpisati krilo Manchester Cityja Raheema Sterlinga ovog ljeta, navodi Mirror. Sterling je jedna od nekoliko zvijezda koje Los Blancosi planiraju dovesti pred početak naredne sezone uključujući Neymar, Eden Hazard i Christian Eriksena. Real je također navodno pratio Sterlinga još 2014., a Zinedine Zidane već je u prošlosti izrazio svoje simpatije ka reprezentativcu Engleske.

Tottenham, Borussia Dortmund, Atletico Madrid i Torino zainteresirani su za potpisivanje napadača Milana Patricka Cutronea. Talijan je, kako se izvješćuje, nezadovoljan na San Siru, a njegovi vapaji upozorili su neke od najvećih europskih klubova. Iako nije objavljena službena ponuda za Cutronea, Calciomercato tvrdi da bi mogao koštati sve zainteresirane ekipe čak 26 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!