NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Uskoro će biti donešena odluka za Coutinha, Real dovodi novog...

Transfer glasine: Uskoro će biti donešena odluka za Coutinha, Real dovodi novog golmana, Milan i Dortmund žele nogometaša Bayerna

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Izvršni direktor Bayerna iz Münchena Karl-Heinz Rummenigge ne žuri donijeti odluku hoće li trajno potpisati Philippe Coutinha. Trenutno ja na posudbi u prvaku Bundeslige iz Barcelone, Bayern ima mogućnost narednog ljeta trajno da ga otkupi, ali tek trebaju odlučiti hoće li aktivirati klauzulu. “Odlučit ćemo kad dođe trenutak za to”, rekao je Rummenigge za Kicker.

Kladioničari oprez: Dortmund u Milano potuje bez dvije velike zvijezde

Real Madrid identificirao je 22-godišnjeg Unaija Simona kao potencijalnu zamjenu za Thibauta Courtoisa. Courtois je pod pritiskom u španjolskoj prijestolnici uslijed lošeg početka kluba u sezoni. A El Desmarque tvrdi da je vratar Bilbaoa, Simon, već zapao za oko Los Blancosa, koji će za njega morati izdvojiti 50 milijuna eura.

AC Milan priprema ponudu za veznjaka Bayerna Lars Lukasa Maia, piše Calciomercato. 19-godišnjaku ugovor istječe na kraju sezone i Milan to želi iskoristiti. Međutim, suočavaju se s konkurencijom njemačke ekipe Borussije Dortmund koja je za Maia vrlo realnija destinacija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!