NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Valencia dovodi veliko pojačanje iz Engleske, još jedan velikan želi...

Transfer glasine: Valencia dovodi veliko pojačanje iz Engleske, još jedan velikan želi Haalanda, dva veterana napuštaju United

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Valencia želi da dovede desnog beka Manchester Cityja Joaoa Cancela u siječnju – prema SuperDeporteu. Španjolski divovi žele potpisati 25-godišnjaka na posudbu kao zamjenu za Thierryja Correia, koji ima mnogo problema sa formom od kako se preselio na Mestallu iz iz Sportinga iz Lisabona. Cancelo je ove sezone nastupio u šest premijerligaških utakmica za Man City.

NA OLD TRAFFORDU NEMA MJESTA ZA NJIH: Duo u siječnju napušta Manchester United!

AC Milan ušao je u utrku za napadača Red Bull Salzburga Erlinga Haalanda, tvrdi Sportitalia. Rossoneri su se nadali da će vratiti Zlatana Ibrahimovića na San Siro, ali, s tim da je to sada malo vjerovatno, njihova je pažnja skrenula na alternativnu opciju koja je također zanimljiva klubovima poput Manchester Uniteda i Juventusa.

Ashley Young i Nemanja Matić mogli bi u siječnju napustiti Manchester United. Young, koji se iz Aston Vile klubu pridružio 2011. godine, izgubio je mjesto u početnih XI ove sezone, a ugovor mu istječe na kraju sezone. Matić je također slobodan agent na kraju sezone, a među kandidatima za njegovo dovođenje je milanski Inter.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!