NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Velikani u borbi za veznjaka Ajaxa, Milan pronašao zamjenu za...

Transfer glasine: Velikani u borbi za veznjaka Ajaxa, Milan pronašao zamjenu za Ibrahimovića, Barca kupuje novog golmana

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Manchester United, Real Madrid i Juventus zainteresovani su za potpisivanje veznjaka Ajaxa Donnyja Van de Beeka – navodi Mundo Deportivo. Izgleda da će 23-godišnjak ovo ljeto napustiti Johan Cruyff Arenu, a mogao bi biti dostupan za oko 50 milijuna eura. Prelazak u United možda je najatraktivnija opcija za Van de Beeka, kome možda neće biti zajamčeno redovito igranje u Realu ili Juveu.

Ronaldinho dao svoj prvi intervju nakon puštanja iz zatvora!

Budući da je Zlatan Ibrahimović neizvjestan oko ostanka u AC Milanu, u ovom klubu mu već traže zamjenu. Prema Calcio Mercatou, napadač Real Madrida Luka Jović jednaje od potencijalnih zamjena za Šveđana, čija je budućnost u Milanu neizvjesna. Jović se borio sa formom tijekom svoje prve sezone u Real Madridu, a igranje s kolegom iz Frankfurta, Ante Rebićem nešto je što Jovića zanima.

Vratar Ajaxa Andre Onana mogao bi karijeru nastaviti u Barceloni i La Ligi, prenosi De Telegraaf. Blaugrana želi dodati kamerunskog internacionalaca u svoje redove gdje bi bio konkurencija trenutnom br. 1 Marc-Andre ter Stegenu. Smatra se da je Barcelona ponudila Neta, zajedno s mladim Riqui Puigom, Alexom Colladom ili Carlesom Alenom, za moguću zamjenu za Onanu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!