NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno...

Transfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno u PSG-u, Wilshere se seli u Španiju

Transfer glasine: Veliki interes vlada za igrača Schalkea, Neymar neće ostati vječno u PSG-u, Wilshere se seli u Španiju! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenham se je pridružio Arsenalu u utrci kako bi potpisali Leon Goretzku iz Schalkea, piše The Mirror. 22-godišnjak je već dugo vremena meta Topnika a sjajnim partijama nastavio je privlačiti interes iz cijele Europe. Iz Tottenhama su javili kako pomno prate sve utakmice u kojima nastupa Goretzka, a olakšavajuća činjenica za klubove je ta što njegov ugovor istječe na kraju sezone.

>> Mats Hummels otkrio zašto je isjekao kopačke pred utakmicu sa Dortmundom

Real Madrid radi na dugoročnom projektu kako bi u budućnosti potpisali Neymara bez obzira na njegov transfer u PSG prije samo nekoliko mjeseci, navodi se u izvješću u Diario Gola. U izvješću se navodi da će Neymar ostati u PSG-u dvije godine kako bi osvojio i Ballon d’Or i Ligu prvaka a ako ne postigne te ciljeve, Neymar će razmotriti interes klubova za njegove usluge. I upravo tu dolazi Florentino Perez. Realov predsjednik navodno je bio u kontaktu sa igračevim ocem i agentom Neymarom Sr. i rekao mu da će vrata Real Madrida uvijek biti otvorena za 25-godišnjaka.

[su_cashout]

Real Betis planira poslati još jednu pinudu za Jack Wilshere, javlja The Sun. Veznjak Arsenala odbacio je prijelaz u španjolsku ekipu u prethodnom transfer roku kako bi ostala u Londonu i pokušao se izboriti za mjesto u ekipi Wengera. 25-godišnjak se vratio na teren nakon što oporavio od ozljede, ali još uvijek nema osigurano mjesto u startnoj postavi Arsenala. Wilshere je ušao u zadnju godinu ugovora sa Arsenalom, a s obzirom da se približava Svjetsko prvenstvo i da su mu potrebne minute kako bi izborio poziv, transfer u Betis se čini kao dobre i vrlo moguća opcija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!