NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Veliki klubovi žele fantastičnog Jimeneza, odbio United zbog ponude Dortmunda,...

Transfer glasine: Veliki klubovi žele fantastičnog Jimeneza, odbio United zbog ponude Dortmunda, Lovren napušta Liverpool

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kombletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

LOVREN IPAK NAPUŠTA

Vukovi su ovog ljeta odlučni zadržati svog napadača Raula Jimeneza – prenosi Daily Star. Manchester United i Arsenal zainteresirani su za potpisivanje Meksikanca, a španjolski div Real Madrid također prati njegovu situaciju. Vukovi su za Jimeneza postavili cijenu od 80 milijuna funti kako bi upozorili sve potencijalne kupce da Meksikanac nije na prodaju.

Sedmostruki prvak i “krvnik” Hajduka bankrotirao zbog koronavirusa!

Mladi igrač Birmingham Cityja Jude Bellingham spreman je odbiti Manchester United zbog prelaska u Borussiju Dortmund, javlja Bild. Ovaj 16-godišnji igrač izgradio je sebi ime u Championshipu a sa ovim transferom želi krenuti stopama Jadona Sancha koji se također odlučio za Dortmund i nije pogriješio.

Odlazak Dejana Lovrena iz Liverpoola je sigurna stvar, a Arsenal i Tottenham otkriveni su kao potencijalna odredišta. Prema egleskim medijima, Lovren preferira selidbu u London a West Ham i Crystal Palace su također navedeni kao potencijalni kupci. Klubovi iz Italije, Španjolske, Njemačke i Francuske također žele Hrvata kojem ponuda ne nedostaje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!