NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Vrhunska trenerska ime kandidati za klupu Juventusa, Buffon napušta PSG,...

Transfer glasine: Vrhunska trenerska ime kandidati za klupu Juventusa, Buffon napušta PSG, Neymar donio odluku o svojoj budućnosti

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Juventus bi mogao ostati bez Massimiliano Allegrija, koji je zainteresiran za preuzimanje Paris Saint-Germaina, a klub iz torina želi Pepa Guardiolu kao zamjenu, piše Calciomercato.com. PSG je zainteresiran za Allegrija, jer im se sviđa njegovo iskustvo u Europi. Juventusova želja je Guardiola, ali taj poduhvat se smatra teško izvodljivim a ostali kandidati su Antonio Conte, Mauricio Pochettino i Didier Deschamp.

TOTALNA RASPRODAJA: Barcelonu napušta čak deset nogometaša!

Iskusni golman Gianluigi Buffon trebao bi napustiti ekipu Paris Saint-Germaina jer mu ističe ugovor na kraju sezone, javlja Marca. Buffon ima opciju za produženje na još jednu godinu, ali klub je zainteresiran za Davida de Geu u klubu već imaju Alphonse Areolu, a Kevin Trapp se vraća sa posudbe. Nova destinaciju Buffona mogla bi biti Parma.

Neymar se predomislio o svojoj budućnosti i trenutno želi napustiti ekipu Paris Saint-Germaina prenosi le10sport. Brazilska zvijezda nedavno je izjavio kako nema namjeru napustiti ekipum međutim, loše igre PSG-a u Europi, zajedno s njihovom lošom igrom u posljednjih nekoliko tjedana, promjenile su njegovo mišljenje.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!