NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Werner na meti još jednog velikana, Allegri uskoro donosi veliku...

Transfer glasine: Werner na meti još jednog velikana, Allegri uskoro donosi veliku odluku, Inter kupuje u Rangersima

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Massimiliano Allegri mogao bi se vratiti u Milan, tvrdi Calciomercato, a Manchester United će svoju pozornost preusmjeriti negdje drugdje. Allegri bi tako na kraju sezone trebao da preuzme Milan, koji ovaj put kreće u veliki “re-building” dok bi Pochetino trebao preuzeti United.

Wenger: Arsenal je izgubio dušu prelaskom na Emirates

Barcelona je spremna poslati ponudu za napadača RB Leipziga Tima Wernera, tvrde iz Sporta. Katalonska strana očajna je nakon ozljede sa kojom je završena sezona za Luisa Suareza. Werner je na prvom mjestu ove sezone s Robertom Lewandowskim na vrhu ljestvice strijelaca Bundeslige s 20 golova u 18 utakmica. Od ranije se dovodi u vezu s s Liverpoolom i Chelseajem.

Interova potraga za rezervnim napadačem dovela ih je do zvijezde Rangersa, Alfreda Morelosa, prenosi Football Insider. Odlični Kolumbijac igra fantastično ove sezone pod vodstvom Gerrarda a do kraja mjeseca bi mogao promjeniti sredinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!