NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Werner otkrio gdje želi nastaviti karijeru, Liverpool dovodi veliko pojačanje,...

Transfer glasine: Werner otkrio gdje želi nastaviti karijeru, Liverpool dovodi veliko pojačanje, PSG kupje nogometaaš Uniteda

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Timo Werner je priznao da se nada da će igrati u Premier ligi u skoroj budućnosti, imenujući Liverpool i Manchester United kao favorizirane destinacije. 22-godišnji napadač redovit je strijelac za RB Leipzig od transfera iz Stuttgarta 2016. godine, a prošle sezone je završio s 21 golom iz u 31 nastupu u Bundesligi. Ove sezone je do sada postigao deset na 23 utakmice Bundeslige. Ovakva formavjerojatno će mu omogućiti veliki transfer u bliskoj budućnosti a Werner bi želio karijeru nastaviti na Old Traffordu.

>> Napoli imenovao cijenu za jednog od svojih najboljih igrača: “Platite 67 milijuna eura i vodite ga.”

Liverpool napreduje u svojim pokušajima da postignu dogovor o potpisivanju zvijezde Monaca Thomasa Lemara, tvrdi Le 10 Sport. Lemar je već dugo meta Liverpoola i glavni kandidat ukoliko se Arsenal ponovo ne uključi u trku za njegove usluge. Međutim, Liverpool je sada favorit za potpisivanje francuskog reprezentativca a Monaco ga je spreman prodati ako dobiju zadovoljavajuću ponudu.

[su_bonus]

Nogometaš Manchester Uniteda Marouane Fellaini blizu je prelaska u PSG koji mu je spreman ponuditi ugovor na čak četiri godine, javlja Le 10 Sport. Belgijancu na kraju sezone ističe ugovor sa Manchesterom i do sada nije uspio dogovoriti uvjete za produljenje istog, te je odlazak iz kluba najrealnija opcija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!