NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Willian napušta Chelsea, Sancho se vraća u Englesku, Sampdoria dovodi...

Transfer glasine: Willian napušta Chelsea, Sancho se vraća u Englesku, Sampdoria dovodi veliko pojačanje

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Zvijezda Chelseaja Willian mogao bi na kraju sezone preći u Barcelonu ili Juventus u besplatnom transferu, javlja The Mirror. 31-godišnjak ove sezone igra sjajno pod palicom Franka Lamparda i jedan je od njihovih ključnih igrača, ali bi ipak sljedećeg ljeta mogao bez odštete napustiti ekipu.

UNITED VEĆ SLAO PONUDU KOJA JE ODBIJENA: 90 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A!

Jadon Sancho povezan je s povratkom u Englesku nakon što je prije dvije godine napustio ekipu Citya i otišao u Dortmund. Od tada mu je cijena znatno porasla, a sada ga traže neki od najvećih klubova na svijetu, uključujući Liverpool i Real Madrid, koji su za njega spremni dati 100 miliona eura.

Moise Kean ima katastrofalan start u novom klubu Evertonu, a Sampdorija prati situaciju, navodi Telenord. Everton je na ljeto platio 27 milijuna eura za Talijana, koji još nije postigao pogodak za klub. Sampdorija bi poslati ponudu za posudbu u januaru.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!