NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Završava se sapunica oko Hazarda, Milan doveo ogromno pojačanje, Dani...

Transfer glasine: Završava se sapunica oko Hazarda, Milan doveo ogromno pojačanje, Dani Alves ponovo pravi spektrakularan transfer

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Belgijanac je konačno donio odluku za njegovu budućnost te je tako obavjestio uprvau Chelseaja da želi u Real Madrid, objavio je The Telegraph. Belgijanac još zvanično nije razgovarao sa čelnim ljudima ali odugovlačenje oko novog ugovora da naslutiti da je već svojim mislima u Madridu. Iz Reala se navodno dali Hazardu jamstvo da će ga dovesti ukoliko on to bude želio.

SKAUTI NISU POTREBNI: Francuski klub pronašao novog napadača zahvaljujući Football Manageru!

AC Milan je osigurao je potpis Allana Saint-Maximina iz Nice, tvrdi Sport Mediaset. Talijanski klub je postigao dogovor s francuskom ekipom na kraju janura a dogovor uključuje zanimljivu kaluzulu prema kojoj će napadač doći u klub ukoliko Milan izbori Ligu prvaka. Tako će Milan imati motiv za plasman u ovom takmičenje a u gradu mode polako se stvara respektabilna ekipa sa nekoliko vrhunskih mladih nogometaša.

Ugovor Dani Alvesa s PSG-om istječe na kraju sezone, ali unatoč ponudi Flamenga, branič želi ostati u Evropi. On se nada da će ponovno udružiti snage s Pepom Guardiolom u Manchester Cityju, navodi Sport. Tako bi Alves zaigrao i u Engleskoj nakon što je već igrao u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!