NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zidane bira između Pogbe i Eriksena, Ancelotti kontaktirao Jorge Mendesa,...

Transfer glasine: Zidane bira između Pogbe i Eriksena, Ancelotti kontaktirao Jorge Mendesa, Boateng napušta Bayern

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Real Madrid je zainteresiran za Christen Eriksen, ali im je ipak prioritet Paul Pogba po nalogu Zinedina Zidana, tvrdi Marca. Eriksen ima samo još jednu godinu preostalu u ugovoru s Tottenhamom te bi koštao znatno manje (oko 60 milijuna eura) od Pogbe koji je procijenjen na oko 140 milijuna eura. No, Zidane nije posve uvjeren u Eriksen, a Real je zbog toga odgovdio početak pregovora sa Spursima.

Želi ga Liverpool, ali on se odlučio za odlazak u Zagreb i Dinamo!

Menadžer Napolija Carlo Ancelotti uspostavio je kontakt s agentom Jorgeom Mendesom, prenosi Calciomercato. Nakon što je završio na drugom mjestu u Serie A, Napoli se priprema za veliki šoping, a nekoliko Mendesovih klijenata moglo bi biti na njihovoj listi želja. Jedan od njih vjerojatno će biti James Rodriguez, koji vjerojatno neće ostati u Real Madridu nakon dvogodišnje posudbe u Bayernu koji n eželi otkupiti njegov ugovor.

Defanzivac Bayerna Jerome Boateng spreman je za razgovore s Paris Saint-Germainom i Juventusom, prenosi The Sun. Boatengu, koji ima još godinu dana u svom ugovoru s Bayernom, rečeno je da može napustiti klub nakon osam sezona. Tridesetogodišnjak bi mogao biti dostupan po cijeni od svega 17 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!