NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zidane dovodi još jedno veliko pojačanje, United kupuje dva Engleza...

Transfer glasine: Zidane dovodi još jedno veliko pojačanje, United kupuje dva Engleza za 80 miliona, Tottenham dovodi prvo pojačanje nakon godinu dana

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

ZIDANE DOBIO 500

Strateg Real Madrida Zinedine Zidane planira dovesti još samo jedno ljetno pojačanje nakon nekoliko već završenih transfera. Mundo Deportivo izvješćuje su Los Blancosi usredotočeno na veznjaka i da je Paul Pogba označen kao metabroj jedan. Christian Eriksen, Donny van de Beek ili Tanguy Ndombele trebali bi biti njegove alternative.

OBJAŠNJENJE: Evo zašto Atleticova ponuda od 126 miliona nije aktivirala Felixovu otkupnu klauzulu!

Prema The Timesu, veznjak Newcastlea, Longstaff je na Unitedovoj listi želja nakon što je impresionirao u svojih devet nastupa u Premier Ligi, a Newcastle United procjenjuje ovog 21-godišnjaka na 25 milijuna funti. Maddison, veznjak Leicestera koji je debitovao za Englesku, takođere je na radaru Ole Gunnara Solskjaera. Za njih bi United mogao izdvojiti oko 80 miliona funti.

Mediji na Otoku tvrde da će Tottenham uskoro ozvaničiti kupovinu veznjaka Leedsa Jack Clarkea. Objava bi trebala biti sljedećeg ponedjeljka. Dogovor je postignut, čeka se još papirologija te će Tottenham u transferu vrijednom 18 milijuna funti dobiti prvo pojačanje još od januara prošle godine.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!