NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zidane dovodi "novog Mbappea", Milan kupuje defanzivca Tottenhama, Everton dovodi...

Transfer glasine: Zidane dovodi “novog Mbappea”, Milan kupuje defanzivca Tottenhama, Everton dovodi provjerenog napadača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

ZIDANE DOBIO 500

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bacio je oko na 16-godišnjeg veznjaka Rennesa Eduarda Camavingu, tvrdi Diario Gol. Tinejdžer je do sada ostavio veliki dojam tijekom svog vremena provedenog u Ligue 1, odigravši svaku minutu ove sezone te je tako zaslužio poređenja sa Kylianom Mbappeom zbog njegovog nevjerovatnog talenta.

EVRA BIJESAN NA UPRAVU UNITEDA: “Da sam na vašem mjestu, doveo bih njega”

AC Milan razmatra potez za desnog beka Tottenhama Serge Aurier, javlja Sport Mediaset. Ekipa iz Serie A traži alternativu Andrea Contiju koji ove sezone nije uspio impresionirati kao prvi izbor na bočnoj poziciji. To je dovelo da Milan krene po Auriera, a zvaničnu ponudu bi trebali poslati početkom januara.

Everton razmišlja o transferu za napadača RB Leipziga Yussufa Poulsena, prenosi Express. Karamele traže pojačanja u vrhu napada, jer Moise Kean tek treba pokazati svoje najbolje partije, dok je Dominic Calvert-Lewin postigao samo jedan pogodak ove sezone. Poulsen je provjeren i iskusan igrač koji bi mnogo pomogao Evertonu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!