NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Zidane ne vjeruje Courtoisu te je pronašao zamjenu za njega,...

Transfer glasine: Zidane ne vjeruje Courtoisu te je pronašao zamjenu za njega, Tottenham dobio bitku sa Unitedom, Griezmann ponovo u centru pažnje

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Povratak Zinedine Zidane u Real Madrid trebao bi ponovno aktivirati interes ovog kluba za vratara Manchester Uniteda Davida de Geu. Zidane je odlučio dati prednost Keylor Navasu ispred Thibauta Courtoisa u svojoj prvoj utakmici nakon povratka na Bernabeu u subotu, u pobjedi nad ekipom Celte. Zidane navodno ne vidi Courtoisa kao prvog golmana Reala te pred naredno suzonu želi dovesti De Geu.

ARSENAL ILI SEVILLA? Monchi otkrio u koji klub odlazi nakon odlaska iz Rome!

Tottenham je pobijedio ekipu Manchester Uniteda u borbi za potpisivanje Ryan Sessegnona iz Fulhama, izvještava Sunday Express. Osamnaestogodišnje krilo na meti je vrhunskih ekipa iz Premier lige kao i Paris Saint-Germain, dok ga Fulham pokušava natjerati da potpiše novi ugovor.

Barcelona je spremna udvostručiti svoje napore kako bi potpisala osvajača Svjetskog prvenstva nogometaša Atletico Madrida Antoine Griezmanna, javlja L’Equipe. Katalonci su veliki fanovi napadača koji je prošlog ljeta potpisao novi ugovor na Wanda Metropolitanu. Griezmann je navodno nesretan u španjolskoj prijestolnici, a ispadanje od Juventusa samo je povećalo špekulacije o njegovom odlasku.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!