NaslovnicaVijestiTransfer meta Bayerna negira bilo kakav dogovor: "Sa Bayernom nisam potpisao ništa"

Transfer meta Bayerna negira bilo kakav dogovor: “Sa Bayernom nisam potpisao ništa”

Francuski prvak sa Mundiala iz Rusije, koji je za oko zapao njemačkom prvaku Bayernu iz Münchena, još uvijek je daleko od preseljenja u Allianz Arenu, barem prema njegovim riječima je tako.

U razgovoru za francuski list Le Parisien, francuski reprezentativac i trenutni svjetski prvak Benjamin Pavard odbacio je sve glasine koje ga povezuju sa preseljenjem u ekipu Bayerna. Koketiranje njemačkog prvaka i braniča već je duže vrijeme aktualno, ali za sad još nije konkretizirano u smislu sporazuma dvaju strana. Dvadesetdvogodišnji Francuz ostaje član Stuttgarta (barem do ljeta), s kojim se ove sezone bori za opstanak u Bundesligi.

U Celticu potpisali profesionalni ugovor sa 15-godišnjim nogometašem!

“Nisam potpisao sa ekipom Bayerna ništa. Interes takvog kluba mi prija, ali ja sam trenutno usredotočen na Stuttgart i još uvijek ne razmišljam o ljetu.”

Jasno je da Pavard neće potvrditi da je došlo do dogovora ali evidentno je da Bayern pravi remont ekipe u koji je uključen bekovski par reprezentacije Francuske sa prvenstva u Rusiji, Lucas Hernandez i već pomenuti Benjamin Pavard.

Bayern će navodno transfere završiti već u januaru, ali bi se oba nogometaša u Munchen trebala preseliti na ljeto kada bi Bavarci i nastavili sa remontom ekipe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!