NaslovnicaVijestiU Celticu potpisali profesionalni ugovor sa 15-godišnjim nogometašem!

U Celticu potpisali profesionalni ugovor sa 15-godišnjim nogometašem!

Ekipa Celtica u svojim redovima ima nogometaša koji je prestigao svoje godine. On ima samo 15 godina i već je potpisao profesionalni ugovor te kuca na vrata prve momčadi.

U Celticu su pripremili zanimljiv božićni poklon za fanove. Kako su objavili na službenim stranicama i društvenim mrežama, fanovi su dobili poklon nešto ranije a poklon je stigao u obliku petnaestogodišnjeg dječaka. Profesionalni ugovor sa škotskim gigantom potpisao je mladi veznjak Karamoko Dembele, koja se smatra velikim talentom.

DEMBELE + 100 MILIJUNA EURA: Barcelona ovim transferom zadaje veliki udarac Real Madridu!

Dembele je došao u klub u dobi od deset godina, a već je igrao za U20 momčad sa svega 13 godina. Rođen je u Londonu, a do sada je igrao za Škotsku U16 momčad, kao i za reprezentaciju U15. Zbog svojih korijena, moći će igrati u budućnosti i za Obalu Slonovače.

“Moj cilj je igrati za prvu ekipu Celtica čim prije budem mogao. Moram se dokazati treneru”, rekao je Dembele, koji je potpisao prvi profesionalni ugovor u svojoj karijeri. Kolomoko je daljnji rođak od poznatih nogometaša iz Obale Bjelokosti, Yaye Tourea i Kolo Tourea.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!