NaslovnicaVijestiTransfer na pomolu? Hrvatski reprezentativac želi u Chelsea

Transfer na pomolu? Hrvatski reprezentativac želi u Chelsea

Chelsea je ove sezone blago rečeno, razočarao. U narednoj sezoni ostat će bez Europe zbog katastrofalnog plasmana na tablici Premiershipa, a igra tima je ravna tome. Na početku nove sezone dobit će novog trenera. Umjesto Guusa Hiddnika na klupu ‘Bluesa’ doći će Antonio Conte, što je klub prije par dana i službeno potvrdio.

Hrvatski reprezentativac

Većinski vlasnik Chelseaja, ruski milijarder Roman Abramovič zbog nezadovoljstva igrama tima u prijelaznom roku planira napraviti ‘čistku’ u londonskom timu, o čemu su britanski mediji nedavno pisali.

Jedan od igrača koji je velika želja italijanskog stručnjaka je i Ivan Perišić, nogometaš Intera i hrvatski reprezentativac. Perišić je jučer dao jednu izjavu koja je veoma ohrabrujuća za navijače ‘Bluesa’, pa tako i za Antonija Contea.

“Velika mi je čast kada me povezuju sa klubom kao što je Chelsea i trenerom veličine Antonija Contea.”, rekao je Ivan Perišić koji ove sezone bilježi sjajne partije u tresu milanskog tima, i on sam vjeruje da je spreman za nešto novo u svojoj karijeri.

“Premiership je najbolja liga na svijetu, a Chelsea jedan od najvećih klubova. Zbog toga bih bio veoma zainteresovan za prelazak u londonsku ekipu, ali za sada smo daleko od dogovora.”, riječi su hrvatskog reprezentativca koji je za ‘Kockaste’ debitovao 2011. godine u utakmici protiv Gruzije.

Procjenjuje se da bi Inter mogao na transferu Perišića da zaradi oko 25 miliona eura.

Inter je ovu sezonu počeo furiozno, jedno vrijeme su bili i na liderskoj poziciji u Seriji A, međutim onda je uslijedio pad. Nakon 31 kola nalaze se na petom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Europe sa 55 bodova i skorom od 16 pobjeda, sedam remija i osam poraza.

Što se tiče Chelseaja, koji je prošle sezone osvojio Premiership, sada se nalaze na desetom mjestu sa 44 boda, i skorom od 11 pobjeda, 11 neriješenih susreta i čak devet poraza.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!