NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU: Potez Cristiana Ronalda koji može da znači SAMO JEDNO!

TRANSFER NA POMOLU: Potez Cristiana Ronalda koji može da znači SAMO JEDNO!

Da li će Cristiano Ronaldo ostati u Madridu ili ne? Već neko vrijeme se govori o tome kako će Portugalac napustiti klub, a sam je o tome progovorio nakon finalne utakmice Lige prvaka. Ronaldo je sa Portugalom završio nastum na Mundijalu te tako u miru može razmišljati o svojoj budućnosti.

Potez Cristiana Ronalda

Svjetski nogomet željno i sa nestroljenjem čeka odluku Cristiana Ronalda. Sve više i više se čini se da je odluka već pala i da će Portugalac u budućnosti igrati u dresu talijanskog diva Juventusa.

>> Inter sastavlja ekipu za Ligu prvaka: U klub stiglo novo pojačanje, Spaletti vjeruje Argentincima!

Očekuje se da će Real prihvatiti ponudu sadašnjeg talijanskog prvaka u iznosu od 120 milijuna eura, a portugalski as će potpisati četverogodišnji ugovor koji će mu donijeti oko 30 milijuna eura godišnje.

[su_cashout]

No, sve dok nema formalne potvrde, mnogo toga se može dogoditi. No, ipak se čini se da će zaista i desiti transfer u Italiju a to potvrđuje i potez slavnog portugalskog nogometaša. Prema talijanskim medijima, Ronaldo užurbano traži kuću u Torinu, grad u kojem, naravno, nastupa Juventus. Prikladno mjesto neće biti dovoljno. poznati nogometaš traži prostranu vilu u kojoj njegova brojna obitelj može lako živjeti. Potrebno joj je puno prostora za četvero djece i ženu, ali često ga posjećuje uži i širi članovi obitelji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!