NaslovnicaVijestiTRANSFER NA PRAGU REALIZACIJE?! Raiola održao četverosatni sastanak o transferu Ibrahimovića

TRANSFER NA PRAGU REALIZACIJE?! Raiola održao četverosatni sastanak o transferu Ibrahimovića

Najpoznatiji svjetski nogometni agent, Mino Raiola boravio je u rodnoj Italiji, gdje se sastao sa predstavnicima dvaju klubova a glavna tema je bila povratak njegovih klijenata na Apeninski poluotok. Raiola je navodno bio polovično uspješan.

Mino Raiola prvo je boravio u Torinu. Razlog njegovog dolaska bio je, prvenstveno, povratak Paula Pogbe Juventus, no taj je susret, prema izvješćima engleskiih medija, završio prilično brzo i neuspješno.

PRONAŠLI RJEŠENJE U NAPADU: Messi želi da ova zvijezda zamijeni Luis Suareza u Barceloni!

Zatim se Raiola sastao s predstavnicima Milana a tema je bila povratak Zlatana Ibrahimovića u ovaj klub. Sastanak je trajao čak četiri sata. Očekuje se kako će Ibrahimović uskoro napustiti sadašnji klub LA Galaxy jer se nisu uspjeli kvalificirati u doigravanje, a Zlatan je igrao taista odlično u MLS-u te je u dresu kalifornijskog kluba postigao čak 22 pogodka u samo 28 nastupa.

Milanovi predstavnici žele dovesti Ibru u ugovoru koji bi trajao do početka jula, a Zlatanu su dali vremena da razmisli do 25. novembra. Očekuje se da će Ibrahimoviću tražiti 18-mjesečni ugovor, što je i zahtijevao Raiola na sastanku, na kojem su također razgovarali o sponzorstvu i drugim financijskim detaljima.

Zlatan je već dvije sezone igrao u Milanu za koji je postigao čak 42 pogodka.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!