NaslovnicaVijestiTRANSFER PLANOVI UNITEDA: Otkriveno osam imena koje Solskjar želi dovesti ovog ljeta!

TRANSFER PLANOVI UNITEDA: Otkriveno osam imena koje Solskjar želi dovesti ovog ljeta!

Transfer planovi Uniteda! Otkriveno osam imena koje Solskjar želi dovesti ovog ljeta! Vijesti iz Manchester Uniteda o tranfserima će sigurno doći vrlo brzo u nadolazećim mjesecima, ali čini se da su neki od ljetnih ciljeva Ole Gunnar Solskjaera već otkriveni.

TRANSFER PLANOVI UNITEDA

Norveški taktičar je upravo dobio posao u Manchester Unitedu kao stalni menadžer i sada želi ojačati nekoliko područja ove pomalo neusklađene skupine koju je naslijedio od Jose Mourinha.

Evo nekoliko imena za koje se govori da su se našli na njegovoj listi koje želi dovesti ovog ljeta…

Gareth Balea (Real Madrid)

Jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu u svoje vrijeme, u posljednje vrijeme nije baš u najboljoj formi za Real Madird i sigurno će otići ovog ljeta.

Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

Još jedan napadač vrhunske klase, Jadon Sancho je ujedno i ime koje privlači mnogo interesovanja, sa tim da je Englez vjerojatno najuzbudljiviji mladi igrač na planeti.

Kalidou Koulibaly (Napoli)

Kalidou Koulibaly bi mogao biti na izlaznim vratima Napolija ovog ljeta i nekoliko puta je bio povezan sa Manchester Unitedom.

Samuel Umtiti (Barcelona)

Još jedna svjetska klasa, Samuel Umtiti, također se suočava sa neizvjesnom budućnošću ovog ljeta, jer Barcelona želi da potpiše Matthijsa de Ligta.

Harry Maguire (Leicester City)

Povezivan je sa Unitedom prošlog ljeta i možda bi i ovog ljeta mogao da bude na dnevnom redu kluba iz Manchestera.

Joachim Andersen (Sampdoria)

Naposljetku, manje poznat mladi igrač, Joachim Andersen pokazao se kao svijetla perspektiva u Sampdoriji.

Bruno Fernandes (Sproting)

Napadački vezni igrač u formi, Bruno Fernandes, zasjao je u Sportingu i bio je povezan sa brojnim velikim imenima.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!