TRANSFER PRED REALIZACIJOM: Fiorentina dovodi veliko pojačanje iz Premier lige!

Fiorentina će kako sada stvari stoje u zimskom transfer roku uveliko pojačati svoju ekipu,  jer se čini da je još jedan igrač na putu za Firencu. Nakon Luis Muriela u klub bi trebao stići nogometaš koji je briljirao u dresu Sampdorije iz Genove.

Fiorentina će u nastavak sezone ući znatno jača,  budući da je menadžment kluba upravo pred završetkom još jedne velike januarske kupnje.

Dva europska velikana zainteresirana za Moratu

Nakon dolaska reprezentativca Kolumbije Luisa Muriela, koji je blistao u dresovima Sampdorije i Udinesea prije odlaska u Španjolsku, na pragu dolaska na stadion Artemio Franchi je i 26-godišnji veznjak Pedro Obiang, koji je također u Italiji ostao zapamćen po sjajnim partijama u dresu Sampdorie.

Nekoliko talijanskih medija je izvjestilo da su se Fiorentina i West Ham United već dogovorili o transferu vrijednom 10 milijuna eura, dok se očekuje da će Obiang potpisati ugovor sa svojim novim klubom do 2023. godine.

U četiri provedene sezone u dresu West Hama, ovaj 26-godišnji reprezentativac Ekvatorske Gvineje sakupio je 105 nastupa i postigao 3 pogodka. Ove sezone je u Premier ligi sakupio 14 nastupa ali je uglavnom ulazio sa klupe za rezerve.