NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Real Madrid gubi Ramosa, Lingard napušta United, Džeko se vraća...

TRANSFERI DANA Real Madrid gubi Ramosa, Lingard napušta United, Džeko se vraća u Englesku!

Ostalo je još samo dva dana do kraja zimskog prijelaznog roka, a Svijet Kladjenja portal vam donosi najnovije transfere i glasine o njima.

TRANSFERI DANA

CHELSEA ŽELI ALABU!

Plavci žele dovesti Davida Alabu u svoje redove, ali tek na ljetnom prijelaznom roku, pišu engleski mediji. Austrijancu na ljeto istječe ugovor sa Bayernom, tako da će ostali imati šansu da ga dovedu. Spominjao se Liverpool i Real među zainteresiranim klubovima. Međutim, Thomas Tuchel je njegov obožavtelj, tako da vjeruje da će uspjeti da ga nagovori da dođe na Stamford Bridge.

RENATO SANCHES DOLAZI U LIVERPOOL?

Dok Redsi pokušavaju pronaći braniča nakon što se i Joel Matip ozlijedio, izgleda da Klopp u isto vrijeme traži novo pojačanje u veznom redu. Wijnaldum je na pragu odalska sa Anfielda, jer se ne može dogovoriti oko novog ugovora, pa se već traži zamjena za njega. Navodno žele dovesti Renata Sanchesa iz Lillea. Renato je u Lille stigao iz Bayerna 2019. godine za 20 milijuna eura.

PLAVCI IDU PO HAALANDA?

Thomas Tuchel će već sljedećeg ljeta krenuti po Erlinga Haalanda iz Dortmunda, tvrde engleski mediji.

Werner do sada nije opravdao 55 milijuna eura koje je Chelsea platio za njega.

LINGARD NA POSUDBI U WEST BROMU

Krilni igrač Manchester Uniteda Jesse Lingard odlazi na posudbu u West Brom. Novopromoviranom klubu su potrebna nova pojačanja kako bi se borili za opstanak u Premier ligi, dok će Lingard pokušati da se dokaže i već sljedeće sezone vrati u prvi sastav Crvenih đavola pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera.

REAL MADRID GUBI RAMOSA

Španjolski mediji javljaju kako se Real Madrid pomirio sa tim da će izgubiti Sergija Ramosa. Španjolcu istječe ugovor na kraju sezone i za sada nema vijesti o produljenju. PSG, Manchester United i Liverpool su zainteresirani za njegov potpis.

ENGLEZI SE BORE ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH STOPERA U EUROPI

22-godišnji francuski branič Dayot Upamecano gotovo sigurno napušta svoj trenutni klub Leipzig. Engleski mediji pišu kako je više engleskih klubova prilično zainteresirano za njega. Navodno su među njima Manchester United, Liverpool i Chelsea. Njemački klub ga neće pustiti ispod 60 milijuna eura.

ROMA NUDI EDINA DŽEKU MANCHESTER UNITEDU!

AS Roma je kako engleski mediji navode, ponudila Edina Džeku klubu sa Old Trafforda. Džeko je u Romu došao 2016. godine, a prije toga je igrao u Engleskoj, točnije Manchester Cityju.

MAITLAND-NILES ODLAZI IZ ARSENALA?

Talentirani igrač Arsenala Ainsley Maitland-Niles bi mogao napustiti Arsenal i otići na pozajmicu kako bi dobio veću minutažu. Navodno je West Brom glavni kandidat za njegovo dovođenje.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!