NaslovnicaVijestiTRANSFERI UŽIVO - Barca dovodi još jedno pojačanje, Juventus prodaje dva napadača,...

TRANSFERI UŽIVO – Barca dovodi još jedno pojačanje, Juventus prodaje dva napadača, a dovodi zvijezdu iz Francuske, Inter spremio ponudu – idu po igrača Uniteda, Tuchel govorio o Neymaru!

Transferni rok je i dalje otvoren u mnogim europskim vrhunskim ligama, unatoč tome što je u Premier ligi već odavno zatvoren za dovođenje novih pojačanja.

TRANSFERI UŽIVO

To znači da su engleski klubovi završili radove na svojim sastavima, a Christian Eriksen je i dalje povezan sa prelaskom u La Ligu ili sa Real Madridom ili sa Atleticom.

Dok Paul Pogba ostaje željan odlaska, sa Juventusom koji bi mogao biti jedno od njegovih odredišta, Stara dama pokušava gurnuti Paulo Dybalu na izlazna vrata – možda u PSG, koji je spreman prodati Neymara u Barcelonu ili Real Madrid.

Sve u svemu bit će ovo jedna vrlo zanimljiva završnica ljetnog prijelaznog roka, a sigurni smo da će Brazilac na kraju otići u jedan od navedenih klubova. U nastavku ćemo vam donositi najnovije transfere.

BUDITE U TOKU SA SVIM TRANSFERIMA – AKO VAM SE NAJNOVIJI TRANSFERI NISU UČITALI – OSVJEŽITE STRANICU ISPOD

16:25

Tuchel otkrio da bi Neymar mogao ostati u PSG-u.

Thomas Tuchel je rekao kako se nada da će zadržati Neymara u PSG-u uprkos tome što se Barcelona i Real Madrid bore za njegov potpis.

16:14

Inter Milan pokušava dovesti Sancheza

Inter iz Milana sprema ponudu za Čileanca, kako bi ga doveli iz Uniteda, piše Sky Sports iz Italije.

15:50

Nakon što su ostali bez Lukakua, koji je otišao u Inter, Juventus se okreće Moussi Dembelu iz Lyona.

Stara dama je odustala od dovođenja Mauro Icardija i sada se okreću Dembeleu iz Lyona, dok se pokušavaju riješiti Higuaina i Mandžukića.

14:50

Barcelona i Roma se bore za zvijezdu Juventusa.

Barcelona je favorit za potpisivanje Daniele Ruganija iz Juventusa piše Tuttosport, ali i Roma je ušla u utrku za njegov potpis.

14:40

Renato Sanchez želi napustiti Bayern

Reano Sanchez je izjavio kako želi napustiti Bayern Munchen prije zatvaranja prijelaznog roka. Veznjak je igrao pet minuta u remiju od 2-2 protiv Herthe Berlin u petak.

14:00

Juventus ponudio zvijezdu Barceloni

Juventus je Barceloni ponudio Daniel Ruganija. Oni su željeli da ga puste na posudbu za 5 milijuna eura uz otkup od 25 milijuna, pišu talijanski mediji

13:10

Bayern službeno naveo kako neće dovoditi Leroy Sanea.

Karl-Heinz Rummenigge je rekao kako je ozljeda Nijemca previše ozbiljna i ne smatraju ga više svojim mogućim pojačanjem.

12:59

Real Madrid se rješava jednog igrača

Real Madrid se želi riješiti Mariana Diaza kojeg su prošlog ljeta doveli iz Lyona, dok je glavni kandidat za njegov potpis talijanski klub Milan.

12:25

Monaco razmatra dovođenje bivšeg igrača Liverpoola

Nakon što je Daniel Sturridge već neko vrijeme bez kluba, Monaco razmatra njegovo dovođenje.

11:50

Dinamo Zagreb odbio dvije ponude

Navodno je Dinamo odbio ponude za Brunu Petkovića i Nikolu Moru, a navodi se također da su te ponude bile u visini od 10 milijuna eura. Navodno su ponude došle iz Chicago Firea i Bordeauxa.

11:40

Bayern dovodi zvijezdu Barcelone

Sky SPorts navodi kako je Bayern postigao dgovor sa Barcelonom za Philippe Coutinha. Bayern će platiti 20 milijuna eura za jednu godinu posudbe, a ako budu željeli otkupiti ugovor, oni će morati da plate 120 milijuna eura. Također će snositi troškove njegove plate.

11:15

Inter prihvatio ponudu za Mauro Icardija

Talijanski mediji javljaju kako je Inter prihvatio ponudu Napolija od 60 milijuna eura za Maura Icardija, navodno je još preostao dogovor sa igračem i njegovim agentom Wandom Narom, koja je ujedno i njegova supruga.

10:15

Daily Mail navodi kako će Celtic dovesti novopojačanje iz Rosenborga.

Celtic je blizu dovođenja jednog od najskupljih igrača Rosenborga, a to je lijevi bek Birger Melina.

09:45

Milan dovodi zvijezdu Tottenhama.

Maldini i Boban žele dovesti zvijezdu Tottenhama, koji igra na poziciji beka, a njegovo ime je Serge Aurier.

09:20

Bayern Munchen doveo novo pojačanje

Niko Kovač je doveo novo pojačanje, a riječ je o Mickaelu Cousanceu, igraču koji je stigao iz Borussije M’gladbach, koji je navodno došao da zamijeni Leona Goretzku. Ovaj igrač ima 20. godina.

09:15

Izgleda da će Maxim Coupo-Moting napustiti PSG.

Maxim Choupo-Moting napušta PSG, dok bi svoju karijeru mogao nastaviti u Lecceu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!