NaslovnicaVijestiTrebaš transfer? Zaposli Minu Raiolu: Zvijezda iz Premier lige angažovao "super agenta"

Trebaš transfer? Zaposli Minu Raiolu: Zvijezda iz Premier lige angažovao “super agenta”

Nije prvi put da se neki od izuzetno traženih nogometaša na tržištu obratio ozloglašenom agentu Minu Raioli za pomoć zbog razočaranja u transfer roku. Posljednja zvijezda koja je to učinila dolazi nam iz Premier lige.

mino raiola otkriva

Zvijezda Crystal Palacea Wilfried Zaha godinama flertuje sa prelaskom u jači klub, ali njegova želja ostaje bez odgovora. Prošle je godine pao transfer u vodu u njemački Dortmund, a ove godine također propao transfer, prvo u Arsenal, a potom i Everton.

Aguero otkrio tko je najbolji štoper protiv kojeg je igrao

Britanski mediji izvijestili su da je reprezentativac Obale Slonovače koji je inače rođen i odrastao u Engleskoj, bio vrlo razočaran neuspjelim pokušajima transfera, ali čini se da je problem sa svoje strane riješio. On je donio odluku da prekine svoju suradnju s USM agencijom, te uskoči u zagrljaj stručnjaka za komplikovane transfere Minu Raioli.

Raiola ima dugu listu transfera vrhunske klase, posebno se ističu transferi Zlatana Ibrahimovića (kroz njegovu čitavu karijeru), transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United i na kraju transfer Matthijs de Ligta iz Ajaxa u Juventus ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!