NaslovnicaVijestiTrener Cardiffa ogorčen: Imamo najbolju ligu i najgore suce na svijetu!

Trener Cardiffa ogorčen: Imamo najbolju ligu i najgore suce na svijetu!

Trener Cardiffa ogorčen je na suce poslije utakmice sa Chelseajem, u kojoj je njegov tim poražen nakon preokreta i velike sudačke greške.

Cardiff je dugo vodio sa 1:0, da bi Azpilicueta u 84. iz čistog ofsajda izjednačio, a onda Loftus-Cheek pogodio u 91. minutu za pobjedu Bluesa.

“Teško je. Toliko sam ponosan na svoje igrače, a toliko su me razočarali suci… Krajnje je vrijeme za VAR”, ocijenio je Neil Warnock, koji je odložio konferenciju za medije za nekoliko minuta kako bi se smirio.

“Tri sedmice smo se pripremali za ovaj susret, a onda smo izgubili zbog odluka sudaca. Njima kao da nije bilo jasno koliki je ulog. Da sam navijač Burnleya ili Brightona, bio bih sada vrlo srećan. Nije naša greška što suci ne vide neke stvari. Bio je ono najočigledniji ofsajd ikad, kao što je i penal bio čist.”

“Šta mi u ovom momentu prolazi kroz glavu? Da li je ovo neka naplata meni? Ne znam, imamo najbolju ligu, ali i najgore suce na svijetu. Na ovom nivou ne bi trebalo da se prave ovakve greške. Ne radim sa 70 godina da bi se ovo dogodilo. Nemam riječi. Moji igrači osjećaju kao da su dobili udarac u glavu. A to se desilo toliko puta. Ovo nismo zaslužili. Izgovora ne smije da bude, ovo je kriminalno”, rekao je Neil Warnock.

Cardiff je u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 28 bodova, pet manje od Burnleya i Brightona koji su u sigurnoj zoni.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!