NaslovnicaVijestiTrener Dinama: Zaslužena pobjeda

Trener Dinama: Zaslužena pobjeda

Trener nogometaša zagrebačkog Dinama Ivaylo Petev rekao je danas da je njegova stvorila više šansi i da je zasluženo slavila protiv Hajduka u Splitu.

trener

“Utakmicu možete dobiti u 1. ili 90. minutu. Mi smo imali sreću da smo pogodili u 93. minutu. Ali, stvorili smo više šansi i zasluženo smo dobili. Sretan sam što smo pobijedili na Poljudu, jer ovdje nije lako igrati”, kazao je Ivaylo Petev na konferenciji za novinare.

Dinamo je pobijedio Hajduk sa 1: 0, a pobjednički gol postigao je El Arbi Soudani u 93. minutu.

“Jako sam sretan zbog pogotka, ali to je uspjeh cijele ekipe. Mislio sam danas samo na tri boda, jako nam je bilo bitno da pobijedimo ovdje. Naravno da sam jako sretan svaki put kad postignem gol Hajduku, a posebno to volim na Poljudu” , rekao je Soudani, prenosi Hina.

“O čemu sam razmišljao kod pogotka? Samo o tome da moramo osvojiti sva tri boda. Sada nam je ipak lakše nakon ove pobjede, ali svi znamo da moramo na kraju sezone biti prvaci.”, dodao je Alžirac.

Trener Hajduka, Španjolac Joan Carillo, neće po dobrom pamtiti svoj debi na Poljudu.

“Ne možeš sve kontrolirati, ali zadovoljan sam što igrači razumiju taktičke postavke i ono što od njih tražim. Dinamo nije imao šansi, ali nismo ni mi, i to je bio problem. Nismo imali dobrih paseva u dubinu… Danas je bio loš dan, protiv Cibalije zabiješ u zadnjoj minuti, danas primiš… Ali sve u svemu Dinamo nije pokazao superiornost, zabio je iz naše pogreške. Sada je pauza, imamo mjesec dana rada. Momčad ima predispozicije za napredak.”

Možete li objasniti što se dogodilo prije gola?

“Bila je to naša velika pogreška, poludio sam uz liniju, ali nemam puno igrača za zamjenu. Kožulj i Bašić su bili umorni, morao sam ih mijenjati…”

Jeste li zadovoljni prikazanom igrom?

“Tek sam tu deset dana. Igrači imaju dobre predispozicije, ali treba vremena za promjene”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!