NaslovnicaVijestiTrener moskovskog CSKA potvrdio da je Leicester poslao ponudu za njegovog igrača

Trener moskovskog CSKA potvrdio da je Leicester poslao ponudu za njegovog igrača

Leicester City je ponudio 30 miliona eura za napadača CSKA Moskva Ahmeda Musu, potvrdio je trener ruskog giganta Leonid Slutskiy.

Trener moskovskog CSKA potvrdio da je Leicester poslao ponudu

Mnogi engleski mediji su već tokom januara pisali da je Leicester bio blizu dovođenja nigerijskog reprezentativca, ali nisu uspjeli postići dogovor sa ruskim klubom. Međutim, izgleda da je Claudio Ranieri već krenuo u kreiranje tima za sljedećeu sezonu u kojoj će Lisice ići po obranu titule prvaka Engleske.

Leicester već ima jednog od najboljih napadača u ligi, brzonog Jamiea Vardya, a čini se kako Ranieri želi dodati još jednog brzog napadača u svoj tim.

“Leicester je ponudio nešto manje od 30 miliona eura za Musu”, rekao je Slutskiy za ruske medije.

“Musa je došao do mene prije par dana i pitao me kada će se Ranieri vratii s odmora. Rekao sam mu da ne znam jer ne poznajem Ranierija.”

Slutskiy je priznao da nije siguran za budućnost svog napadača, ali je otkrio da bi on mogao ostati u klubu i sljedeće sezone.

“Ne znam tačno. To je posao našeg menadžmenta, ali mislim da je velika mogućnost da ostane u klubu i sljedeće sezone.”

Osvajanjem Premier lige ove sezone, Leicester se kvalifikovao u Ligu prvaka po prvi put u svojoj povijesti, te je u potrazi za igračima koji imaju iskustvo igranja u ovom takmičenju.

Musa je igrač koji je odigrao svih šest utakmica grupne faze Lige prvaka u dresu CSKA ranije ove sezone, ali je postigao samo jedan gol, a njegov tim je izgubio četiri od tih šest odigranih utakmica.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!