NaslovnicaVijestiTrener Nantesa Vahid Halilhodžić ogorčen: "Neka vas bude sramota"

Trener Nantesa Vahid Halilhodžić ogorčen: “Neka vas bude sramota”

Trener Nantesa Vahid Halilhodžić nije prihvatio činjenicu da su obustavili potragu za Emilianom Salom i pilotom srušenog zrakoplova teje javno napao sve koji su zaduženi za tu odluku.

U Nantesu se još uvijek nadaju da će se Emiliano Sala pojaviti ili će ga netko pronaći. Problem je što su ga prestali tražiti, a Vahid Halilhodžić, bosanski trener, to ne može shvatiti. Štoviše, uvjeren je da je to sramota.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Da je Sala otišao za novcem sa njim bi danas bilo sve uredu!

“Šteta je prekinuti potragu, ne možemo si to priuštiti, ne možemo si to priuštiti. Sve će se zaustaviti, jasno je da se zaustavlja, ali je neprihvatljivo prekidati potragu … To je velika sramota za mene, zamislite kako njegova obitelj to doživljava. Nema takve dubine mora, da se zrakoplov ne može pronaći ”, rekao je trener iz Mostara, koji je ostavio veliki trag igrajući trenirajući u Francuskoj.

Iako se i klub nalazi u neprijatnoj situaciji, nogometne akcije se moraju nastaviti dalje u Nantesu.

“Kao klub smo jednako ujedinjeni kao i uvijek, Nantes je jedna velika obitelj. Čak i u ovoj teškoj situaciji moramo se pripremiti za sljedeću utakmicu. Šokirani smo, ali moramo raditi na tome. Život ide dalje.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!