NaslovnicaVijestiTrener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja. Britanski mediji su izvijestili da je Kirk bio pod istragom zbog moguće veze s jednom od igračica.

Kirk je prvo bio suspendiran, a sada je otpušten, što označava kraj njegovog boravka od dvije godine u klubu. Klub je objavio: “Nakon temeljite interne disciplinske istrage uz poštivanje privatnosti pojedinca, utvrđeno je da je Willie prekršio kodeks ponašanja kluba do te mjere da njegovo daljnje zadržavanje na poziciji postaje neodrživo.”

U srpnju 2022. godine, pridružio se Leicesteru kao sportski direktor, a četiri mjeseca kasnije preuzeo je ulogu trenera umjesto Lydije Bedford. Trenutno, Leicester se nalazi na devetom mjestu na ljestvici engleskog prvenstva za žene.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!