NaslovnicaVijestiTuttosport objavio nominacije za "zlatnog dječaka": Na listi veliki broj igrača iz...

Tuttosport objavio nominacije za “zlatnog dječaka”: Na listi veliki broj igrača iz bivše Jugoslavije

Tradicionalni izbor “Golden boy”, koju organizira talijanski sportski list Tuttosport, poznat je i vrlo cijenjen u svijetu nogometa. Poznato je već 100 nominiranih igrača, među kojima je i veliki broj igrača iz bivše Jugoslavije.

AGENT DE LIGTA

Talijanski sportski časnik Tuttosport sastavio je popis 100 mladih nogometaša koji će se boriti za naagradu “zlatni dječak”. Nagrada (koja se dodjeljuje od 2003.) je izuzetno cijenjena u nogometnom svijetu, a do sada su je osvajali, kasnije se ispostavilo, sami vrhunski nogometaši.

UNITED DOBIO ŠANSU DA POTPIŠE ZVIJEZDU MONACA: Ole Gunnar Solskjaer odbio zbog navodno velike cijene – klub iz Francuske tražio 45 milijuna funti!

Prošle godine nagradu je osvojio Matthijs de Ligt, prije njega je to bio Kylian Mbappe, Renato Sanches, Anthony Martial, Raheem Sterling, Paul Pogba, Isco, Mario Götze, Mario Balotelli, Sergio Agüero, Lionel Messi i drugi.

Ove godine, među nominiranima, ima dosta već dobro poznatih igrača. Matthijs de Ligt, Moise Kean, Vinicius, Callum Hudson-Odoi, Jadon Sancho, Kai Havertz … Konkurencija je žestoka.

Iz zemalja bivše Jugoslavije na spisku se nalaze David Čolina iz Monaaca, Lazar Carević iz Barcelone, ​​Dejan Joveljić iz Crvene Zvezde odnosno Frankfurta, Strahinja Pavlović iz Partizana i Dušan Vlahović iz Fiorentine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!