NaslovnicaVijestiTužna ljubavna priča nogometaša: Zaradio milijune i sve prepisao ženi. Ona ga...

Tužna ljubavna priča nogometaša: Zaradio milijune i sve prepisao ženi. Ona ga odmah ostavila i uzela mu sve.

Tužna ljubavna priča bivšeg igrača omanskog kluba Al-Oruuba Tendaija Ndoroa. Reprezentativac Zimbabvea je zaradio milijune u tom klubu i živio lijep život sa svojom suprugom u Južnoafričkoj Republici.

Kako kaže, živio je svoj san, bavio se poslom koji voli, zaradio bogatstvo, dok je supruga Thando Maseko radila kao model.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tendai Ndoro je bio siguran da će ta sreća trajati vječno i napravio je veliku glupost. Kada je zaradio sav taj novac, nekretnine, automobile, baš sve što je imao, prepisao je svojoj supruzi, koja je odmah nakon toga podnijela zahtjev za razvod i uzela mu sve što je stekao.

Nakon toga je Ndoro proglasio bankrot i trenutno jedva spaja kraj sa krajem. Sada ništa ne može napraviti, s obzirom da je ušao u pozne godine.

“Brak im je bio katastrofa. Non stop su se svađali i uprkos svemu tome, prepisao je sve na njeno ime. Kada im se brak raspao, on mu je uzela sve i zbog toga je on sada u vrlo teškoj finansijskoj situaciji,” rekli su izvori bliski igraču.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!