NaslovnicaVijestiU FANTASTIČNOJ FORMI: Nevjerovatni Duvan Zapata na meti dva italijanska velikana!

U FANTASTIČNOJ FORMI: Nevjerovatni Duvan Zapata na meti dva italijanska velikana!

Osam utakmica i 14 golova. To je saldo Duvane Zapate koji je stigao u pravom trenutku jer je na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova u toku zimskog transfer roka. Napadač Atalante pred sobom ima dvije zanimljive ponude.

U posljednjih osam utakmica u talijanskoj Seriji A, Duvan Zapata je postigao 14 golova. Time je također stigao Cristiana Ronalda na vrhu najboljih strijelcaa u talijanskom prvenstvu. Kolumbijac je već dobro poznato ime u Italiji, tako da golovi nisu toliko iznenađenje, već je iznenadila eksplozija koja je 27-godišnjeg nogometaša učinila izuzetno zanimljivim na tržištu.

SPEKTAKULARAN TRANSFER: Legendarni dvojac Chelseaja ponovo zajedno?!

Budući da nudi ono što klubovi traže, to jest, golove, do kraja januara za njega bi se mogla voditi velika bitka. Za otkup ugovora se zanima Atalanta, gdje Zapata igra kao posuđeni igrač Sampdorie, ali oni nisu jedini. Talijanski mediji izvještavaju da su za njega zainteresirani iz Rome i Intera, koji, naravno, mogu platiti mnogo novca, a ako žele pobijediti u borbi za njegov potpis, vjerojatno će morati.

Calciomercato izvješćuje kako će potencijalni kupac morati platiti najmanje 40 milijuna eura.

Ovaj bivši nogometaš Estudiantes došao je u “čizmu” 2013. godine kada je potpisao ugovor za Napoli. Slijedile su  posudbe u Udinese i Sampdoriju.

Duvan Zapata ima rođaka u Serie A, Cristiana Zapatu koji brani boje AC Milana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!